Informatie aangaande onze dienstverlening nav de coronamaatregelen: meer info.
Altijd bereikbaar: | 03/449 68 61
Altijd bereikbaar: | 03/449 68 61

Richtlijnen Coronavirus

Informatie aangaande onze dienstverlening nav de coronamaatregelen

Update 30/7/2020
Als uitvaartcentrum volgen wij de richtlijnen door de federale overheid, de vlaamse overheid en de beroepsfederatie.
Als uitvaartonderneming worden wij beschouwd als essentiële dienst waarvoor een uitzondering geldt op het algemeen scholingsverbod.

Afscheidsdiensten zijn mogelijk tot een max van 100 personen rekening houdend met de regels inzake sociale afstand van 1,5 meter.
Wij vragen uw actieve medewerking om voldoende afstand te nemen mbt het plaatsnemen, begroeten en condoleren tijdens de afscheidsplechtigheid.
De uitvoering van de crematies en begravingen blijven verzekerd zonder beperkende maatregelen.

Rouwmaaltijden/recepties toegestaan met een limiet van 10 personen. Kinderen jonger dan 12 jaar niet meegerekend.

Naar aanleiding van het besluit van de federale regering om het dragen van mondmaskers te verplichten op openbare plaatsen waar veel mensen samenkomen (zoals winkels, musea enz) heeft dit ook tot gevolg dat auditoria en gebedshuizen mee onder deze regeling vallen.
In de richtlijnen van de Vlaamse overheid wordt verder gestipuleerd dat ook de aula’s voor afscheidsdiensten onder deze regeling vallen.
Dit betekent zeer concreet dat vanaf zaterdag 11 juli 2020 er een algemene plicht tot het dragen van een mondmasker geldt voor afscheidsmomenten. In de provincie Antwerpen geldt de algemene plicht een mondmasker steeds te dragen,

Bij voorkeur vragen wij de uitvaart te regelen via telefonisch contact, via mail of bij ons op kantoor met een beperkt aantal nabestaanden.

Natuurlijk blijven wij 24/7 telefonisch bereikbaar op het nummer 03 449 68 61!

Hebt u nog vragen? Bel of mail ons gerust!