Altijd bereikbaar: | 03/449 68 61
Altijd bereikbaar: | 03/449 68 61

Na het overlijden

Eerst luisteren, dan jouw wensen invullen

Meteen na het overlijden van een dierbare heb je vooral nood aan een luisterend oor. Wij komen langs of ontvangen je op één van onze locaties op het moment dat het jou en de overige nabestaanden past. Bel ons na het overlijden voor een eerste ontmoeting. We zijn op elk moment van de dag en de week bereikbaar.

Wanneer een naaste overlijdt, komt er heel wat af op de dichte familie. Je voelt je in de eerste plaats overweldigd door verdriet, daarnaast zijn er onvermijdelijk heel wat praktische zaken te regelen.
Op die moeilijke momenten heb je een gids nodig die naar je luistert, je ondersteunt en je vertrouwen waard is.
Wij dringen niets op, maar vullen al je wensen gericht in. Je mag rekenen op maatwerk voor een persoonlijk afscheid, zoals jij en de overledene het voor ogen hadden.

Onze eerste ontmoeting

Tijdens het eerste telefoontje na het overlijden staan wij paraat om jullie eerste vragen vrijblijvend te beantwoorden en te bekijken wanneer we elkaar voor het eerst kunnen ontmoeten. Wij passen ons aan en komen langs wanneer het jou en de overige dichte familie past. We maken op het afgesproken moment alle tijd voor je vrij.

Tijdens onze samenkomst luisteren we naar je verhaal en reiken we voor alle onderdelen van de uitvaart de verschillende opties en mogelijkheden aan. Wat zijn de wensen van de overledene, wat zijn jullie wensen?

Elke uitvaart is uniek en werken we samen op maat uit.

We maken verdere afspraken

We overlopen op jouw tempo alle praktische mogelijkheden voor rouwbrieven en -kaartjes, de herdenkingsfoto, een krantenadvertentie, een kist of urne, bloemen, afscheidsruimtes, invulling uitvaartreceptie,…

Wil je bepaalde zaken op een latere ontmoeting bespreken? Ook dat kan, we geven jullie alle tijd om de nodige beslissingen te nemen. De uitvaart vindt meestal tot 1 week na het overlijden plaats.

Samen bekijken we wie welke verdere taken op zich neemt. Vul je zelf inhoudelijk de ceremonie in of verwacht je bijstand van ons? Wens je ceremoniebegeleiding? Jullie krijgen in alles de vrije keuze.

Bij elke keuzeoptie informeren we jullie eerlijk over de prijs. Wij staan garant voor eerlijkheid en transparantie. Voor de uitvaart plaatsvindt, ontvang je van ons een gedetailleerd prijsvoorstel. Zo vermijden we onaangename verrassingen na de uitvaart.