Altijd bereikbaar: | 03/449 68 61
Altijd bereikbaar: | 03/449 68 61

Over ons

Meer dan 100 jaar uitvaartverzorging

“Ruimte maken om afscheid te nemen”

“Afscheid nemen van een geliefde doet pijn. Dit verdriet kunnen we niet wegnemen, het leed verlichten wel. Elke uitvaart benaderen we als een individueel verhaal dat we samen met de nabestaanden schrijven.

We dringen niets op, maar reiken keuzemogelijkheden aan. De dagen na het overlijden nemen we de vervelende praktische taken van je over, zodat je alle ruimte krijgt om passend afscheid te nemen.

Eén telefoontje na het overlijden van jouw dierbare en we staan voor je klaar. Tijdens dit eerste gesprek nemen we alle tijd om te luisteren naar jouw verhaal en jouw wensen voor de uitvaart.

Op de dag van de uitvaart leiden we op de achtergrond alles in goede banen. Op de juiste momenten verneem je van ons discreet wat de volgende stap is.

Eerlijkheid en transparantie vinden wij vanzelfsprekend. Over geld spreken is in deze moeilijke situaties niet eenvoudig. Toch geven we je bij elke keuze de bijhorende kostprijs. Zo ben je steeds geïnformeerd.

De bedrijfsgeschiedenis van Goossens & Celis Uitvaartverzorging gaat al terug tot in 1919. Iedere dag opnieuw zetten wij ons ten volle in om onze zorgvuldig opgebouwde reputatie van professionele uitvaartverzorging in ere te houden.”

Jouw uitvaartmedewerkers

Christophe
Christel
Jerry
Lars
Filip
Xander
Maxime